One Synth One Song

Eén Synth Eén Song

Eén Synth Eén Song

In de komende vakantieperiode van 2 maanden heb ik tijd om nieuwe dingen te leren. Het is een periode waarin ik de taken op mijn to-do lijstje doorstreep. Mijn software updaten en automatische backup systemen configureren zijn twee voorbeelden. Het is kortom best druk voor een vakantie, maar ik doe nu wel dingen waar ik normaalgesproken geen tijd voor heb. Ik werk aan het verbeteren van mijn mix technieken, experimenteer met sound design en organiseer en archiveer mijn voltooide projecten.

Ook probeer ik aan een nieuwe video serie te werken genaamd: One synth one song. In deze video’s zie je in een timelapse hoe ik een song produceer met maar één synthesizer. Een heel nummer maken met één synth is een perfecte manier om die synth door en door te leren kennen. Op het moment heb ik mijn handen vol met allerlei taken waardoor ik voorlopig even stop met het publiceren van nieuwe artikelen. Maar in september ben ik weer terug met fris nieuw materiaal.

Ondertussen kan je de eerste video van one synth one song checken die ik een tijdje terug heb gemaakt:

Modular Synthesis Getting Started Guide Book Mockup

Are you ready to dive into modular?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more

Ready to dive into Modular Synthesis?

Download this free 20-page guide and get started with modular synthesis. Whether you’re looking into hardware or software.
No strings attached, just patch cables! 😅

Modular Synthesis Getting Started Guide Book Mockup